Pulmocon - 2024

Theme: Learning from Mistakes & Miss-outs in Pulmonary Practice,

Organised by: Institute of Pulmocare & Research

21st and 22nd of September 2024, Venue: CII Suresh Neotia, DC- 36, Sector – 1, Salt Lake City, (Behind City Centre), Kolkata – 64

Tentative Program Schedule

Time	Program	Speaker
	-2024 (Hall A)	
10:00 – 10:10	Welcome address	
10:10 - 10:40	Mistakes and miss-out in common allergic problems	Dr Saibal Moitra
(30 mins)	8 р	
10:40 – 11:10	Igniting innovations in young mind	Dr. Sundeep Salvi
(30 mins) 11:10 – 11:30		Tea Break
(20 mins)		теа вгеак
11:30 – 01:00	Inauguration,	Dr. Dhiman Ganguly
(90 mins)	APC Roy Memorial Award and	Dr. Sundeep Salvi
	Dr. S N De Memorial Oration:	Dr. Ganesh Raghu
01:00 - 02:00	Lunch break	
(60 mins)		
02:00 – 04:30 (150 mins)	ILD Skill development Workshop: (Domain to cover: Diagnosis of ILD: clinical exercise. Radiology: a clinician's approach. IIP as on today. Real world of ILD practice. Investigation of ILD. CTD ILD. CHP. MDD. Case presentations. What more we can do: any consortium for research)	Dr Ganesh Raghu, Dr Parthasarathi Bhattacharyya Dr Sushmita Roychowdhury Dr Dharmesh Patel Dr Nitin Abhyankar Dr Suranjan Mukherjee
04:30 - 04:45	High-Tea Break	
(15 mins) 04:45 – 05:45	Divid diagona and related interceptions learning from which has and related interceptions.	
(60 mins)	Plural diseases and related interventions: learning from mistakes and miss-out. Diagnostic domain:	
(00 111113)	Intervention & therapeutic domain	Dr. Dharmesh Patel
	intervention & therapeutic domain	Dr. Sushmita Roychowdhury
(Hall B)	T	
10:00 – 10:30 (30 mins)	Preparation of Poster presentation	
10:30 – 11:30	Poster and platform presentation	
(60 mins)		
03:00 - 04:00		
(60 mins)		

Dr. 2015 Adult vaccination: the present status Dr. Sumit Sengupta	Day 2: 22-09-24 (Hall A)			
10:15 - 10:45 (30 mins)		Adult vaccination: the present status	Dr Sumit Sengupta	
(30 mins) 1045-11-13 1045	, ,			
(30 mins) (15 mins) (15 mins) (15 mins) (160 mins) (15 mins) (160 min		Bronchiectasis: mistakes and miss-outs	Dr. Raja Dhar	
13:15 - 11:30 13:30 - 12:30 Mistakes in practice of ILD Dr. Ganesh Raghu Dr. Deepak Talwar Dr. Deepak Talwar Dr. Deepak Talwar Dr. Parthasarathi Bhattacharyya Dr. Avishek Goyal Dr. Avishek Kar Dr.		Medical Ethics: learning from mistakes – a case	Dr. Susruta Bandopadhyay, Panel- Dr. Biswajit Sukul, Dr. Krishnendu Mukherjee	
(13 mins) 1/130 - 1/130 - 1/130 1/130 - 1/130 - 1/130 1/130 - 1/130 - 1/130 - 1/130 1/130 -			Tou beauti	
11:30 - 12:30 Mistakes in practice of ILD Dr. Ganesh Raghu Dr. Deepak Talwar Selective examples from IPCR Dr. Parkasarthi Bhattacharyya Dr. Avishek Kar Dr. Avishek Kar Dr. Avishek Kar Dr. Avishek Kar Dr. Pawan Kumar Singh Dr. Pawan Kumar Singh Dr. Pawan Kumar Singh Dr. Pawan Kumar Singh Dr. A Ghoshal Dr. A Ghoshal Dr. Nitin Abhyankar Dr. Nitin Abhyankar Dr. Nitin Abhyankar Dr. Supriya Sarkar, Dr. Supriya Sarkar, Dr. Awards (Quiz, poster) and voledictory session Dr. Pawan Kumar Singh Dr. Pawan Kumar Singh Dr. Supriya Sarkar, Dr. Avards (Quiz, poster) and voledictory session Dr. Pawan Kumar Singh Dr. Pawan Kumar Singh Dr. Pawan Kumar Singh Dr. Avards (Quiz, poster) and voledictory session Dr. Pawan Kumar Singh Dr. Arkan Banerjeeh Dr. Arkan Banerjeeh Dr. Arkan Banerjeeh Dr. Debopam Chatterjeeh Dr. Debopam		Tea break		
Selective examples from IPCR Dr. Parthasararthi Bhattacharyya 12:30 – 01:15 (45 mins) 01:15 – 02:00 (45 mins) 02:20 – 02:45 (46 mins) 02:20 – 02:45 (46 mins) 01:45 – 08:15 (60 mins) 01:45 – 08:15 (60 mins) 04:30 – 08:30 (60 mins) 05:30 – 08:00 (11:30 – 12:30	Mistakes in practice of ILD	Dr. Ganesh Raghu	
12:30 - 01:15 Key mins Newer modes of PAP therapy Dr. Avishek Kar	(60 mins)	Miss-outs in practice of ILD	Dr. Deepak Talwar	
Newer modes of PAP therapy		Selective examples from IPCR	Dr. Parthasarathi Bhattacharyya	
O1:15 - O2:00		Sleep lecture: learning from mistakes and miss-out.	Dr. Abhishek Goyal	
(45 mins) 02:00 - 02:45 (45 mins) 02:45 - 03:15 (30 mins) 02:45 - 03:15 (60 mins) Approach to interpretation of autoimmune investigation for ILD Dr. Amita Agarwal Dr. A G Ghoshal Dr. Nith Abhyankar O4:15 - 04:30 (15 mins) O4:30 - 05:30 (80 mins) Tuberculosis: Learning from mistakes (2 cases) Diagnosis: Treatment: Dr. Ausuman Mukherjee Dr. Ansuman Mukherjee Dr. Ansuman Mukherjee Dr. Ansuman Mukherjee Dr. Ansuman Mukherjee Dr. Arindam Mukherjee Dr. Arindam Mukherjee Dr. Arindam Mukherjee Dr. Debopam Chatterjee Dr. Debopam Chatterjee O3:30 - 03:30 (30 mins) Clinical appraisal of an article How to present paper and poster?	(45 mins)	Newer modes of PAP therapy	Dr. Avishek Kar	
O2:00 - O2:45 (45 mins) O2:45 - O3:15 (30 mins) O3:15 - O4:15 (60 mins) O4:15 - O4:30 (15 mins) O4:30 - O5:30 (80 mins) O4:30 - O5:30 (30 mins) O4:30 - O5:30 (30 mins) O5:30 - O6:30 (3			Lunch	
Commons Comm				
O2:45 – O3:15 (30 mins) O7: August Augus				
30 mins Commis Approach to interpretation of autoimmune investigation for ILD Dr. Amita Agarwal Dr. A G Ghoshal Dr. Nitin Abhyankar Dr. Nathyankar Dr.		NIV: mistakes and miss-outs	Dr. Pawan Kumar Singh	
Asthma: learning from mistakes and miss-outs Dr. A G Ghoshal Dr. Nitin Abhyankar				
COPD: learning from mistakes and miss-outs Ot.15 – 04:30 (15 mins) 04:30 – 05:30 (60 mins) Diagnosis: Treatment: Ot.30 – 06:00 (30 mins) Hall – B: 10:15 – 01:15 (180 mins) Dr. Pawan Kumar Sing Dr. Ankan Banerjee Dr. Arindam Mukherjee Ot. Arindam Mukherjee Dr. Arindam Mukherjee Ot. Arindam Mukherjee Dr. Arindam Mukherjee Dr. Debopam Chatterjee Ot. Ot. Other Debate Oth		1		
O4:15 - 04:30 (15 mins) Tuberculosis: Learning from mistakes (2 cases) Diagnosis: Treatment: Dr. Supriya Sarkar, Dr. Ansuman Mukherjee O5:30 - 06:00 (30 mins) Diagnosis: Treatment: Dr. Pawan Kumar Sing Dr. Ankan Banerjee Dr. Arindam Mukherjee Dr. Arindam Mukherjee Dr. Arindam Mukherjee Dr. Debopam Chatterjee Dr.	(60 111115)			
(15 mins) 04:30 – 05:30 (60 mins) Diagnosis: Treatment: 05:30 – 06:00 (30 mins) Hall – B: 10:15 – 01:15 (180 mins) 02:15 - 03:00 (45 mins) 03:00 - 03:30 (30 mins) 03:00 – 03:30 (30 mins) Tuberculosis: Learning from mistakes (2 cases) Dr. Supriya Sarkar, Dr. Ansuman Mukherjee Dr. Ansuman Mukherjee Dr. Pawan Kumar Sing Dr. Pawan Kumar Sing Dr. Ankan Banerjee Dr. Arindam Mukherjee Dr. Arindam Mukherjee Dr. Debopam Chatterjee O2:15 - 03:00 (45 mins) 03:00 - 03:30 Clinical appraisal of an article 03:30 – 04:00 How to present paper and poster?	04:45 04:20	COPD: learning from mistakes and miss-outs	,	
04:30 – 05:30 (60 mins) Diagnosis: Treatment: 05:30 – 06:00 (30 mins) Hall – B: 10:15 – 01:15 (180 mins) 02:15 - 03:00 (45 mins) 03:00 – 03:30 (30 mins) Dr. Supriya Sarkar, Dr. Ansuman Mukherjee Dr. Ansuman Mukherjee Dr. Pawan Kumar Sing Dr. Ankan Banerjee Dr. Arindam Mukherjee Dr. Arindam Mukherjee Dr. Debopam Chatterjee O2:15 – 03:00 (45 mins) O3:00 – 03:30 (30 mins) Clinical appraisal of an article O3:30 – 04:00 How to present paper and poster?			Tea break	
Diagnosis: Treatment: Dr. Supriya Sarkar, Dr. Ansuman Mukherjee		Tuberculosis: Learning from mistakes (2 cases)		
Dr. Pawan Kumar Sing Dr. Ankan Banerjee Dr. Arindam Mukherjee Dr. Debopam Chatterjee D	(60 mins)		Dr. Supriya Sarkar,	
Hall – B: 10:15 – 01:15 (180 mins) Consider the proof of the proof o		Treatment:	Dr. Ansuman Mukherjee	
Hall – B: 10:15 – 01:15 (180 mins) Dr. Pawan Kumar Sing Dr. Ankan Banerjee Dr. Arindam Mukherjee Dr. Debopam Chatterjee 02:15 - 03:00 (45 mins) 03:00 - 03:30 (30 mins) Clinical appraisal of an article 03:30 – 04:00 How to present paper and poster?		Awards (Quiz, poster) and valedictory session		
10:15 – 01:15 (180 mins) Hands-on workshop: Pulmonary Intervention Dr. Pawan Kumar Sing Dr. Ankan Banerjee Dr. Arindam Mukherjee Dr. Debopam Chatterjee 02:15 - 03:00 (45 mins) 03:00 - 03:30 (30 mins) Clinical appraisal of an article 03:30 – 04:00 How to present paper and poster?				
Dr. Ankan Banerjee Dr. Arindam Mukherjee Dr. Debopam Chatterjee O2:15 - 03:00 (45 mins) O3:00 - 03:30 (30 mins) O3:30 - 04:00 How to present paper and poster?				
Dr. Arindam Mukherjee Dr. Debopam Chatterjee O2:15 - 03:00 (45 mins) O3:00 - 03:30 (30 mins) O3:30 - 04:00 How to present paper and poster?		Hands-on workshop: Pulmonary Intervention		
02:15 - 03:00 (45 mins) 03:00 - 03:30 (30 mins) 03:30 - 04:00 How to present paper and poster?	(100 1111112)			
02:15 - 03:00 (45 mins) PGT forum / Debate 03:00 - 03:30 (30 mins) Clinical appraisal of an article 03:30 - 04:00 How to present paper and poster?				
(45 mins) 03:00 - 03:30 (30 mins) Clinical appraisal of an article 03:30 - 04:00 How to present paper and poster?	02:15 02:00	DCT forum / Debate	ur. Depopam Chatterjee	
03:00 - 03:30 (30 mins) Clinical appraisal of an article 03:30 - 04:00 How to present paper and poster?		PGT TOTUIN / Debate		
03:30 – 04:00 How to present paper and poster?	03:00 - 03:30	Clinical appraisal of an article		
	03:30 – 04:00 (30 mins)	How to present paper and poster?		